FAQ 2017-04-13T17:13:41+02:00

Här hittar du svar på de vanligaste frågorna

Hur funkar tjänsten?
Du hittar och bokar plagg online, och hämtar dem sen på en tid och plats som passar dig. Du kan antingen prenumerera på ett antal plagg per månad eller hyra enstaka gånger.

Vad menas med ”grönare” alternativ till shopping?
När kläder tillverkas går det åt en stor mängd vatten och kemikalier. Ett plagg används idag i snitt bara 6 gånger innan det kastas. Och då hamnar det oftast bland soporna istället för att återvinnas på ett bra sätt. Genom att hyra kläder istället för att köpa så maximerar vi nyttan per plagg. Sedan ser vi på Ragrent till att plagget hamnar på rätt ställe när det inte längre kan lagas eller upcyclas.

 

Vad menas med pilotkunder?
För att ta fram en tjänst som faktiskt matchar det våra kunder vill ha så vill vi involvera en liten grupp väldigt tidigt i utvecklingsstadiet. Dessa kallar vi pilotkunder.

 

När kan jag börja ragrenta?
Vårt mål är att lansera Ragrent i slutet på 2016. Om du har signat upp dig står du givetvis bland de första i kön.

 

Vad finns det för kläder?
Vi startar med klänningar! Typiskt bra plagg att förnya för olika tillfällen. Vi har allt från retro boho till moderna LBDs*. På sikt vill vi involvera er vid val av utbudet och självklart vill vi lyfta designers och producenter som gör det lilla extra när det kommer till att värna om miljön och våra medmänniskor.

*Little black dresses”Har du fortfarande funderingar? ”Alla frågor är välkomna, kontakta oss bara på

hello (at)ragrent.com.